čtvrtek 4. dubna 2019

Škola medicíny ŽIVOTA :


Škola medicíny ŽIVOTA :


Jste připraveni ? Začínáme :


 ~~~ 

Medicína Života
Zklamu zde ty, kdož si představují pod pojmem (viz ,,viki") medicína jen a pouze medicínsko studijní obor Lékařský.
Existuje rčení, že Lékař léčí, avšak moudrost uzdravuje.

Zdraví: Světová zdravotnická organizace (WHO) definuje zdraví jako:

stav kompletní fyzické, duševní a sociální pohody a nikoliv pouhé nepřítomnosti nemoci či vady."


 >>pro pokračování klikněte zde<<


  ~~~ 

  

 ~~~  ~~~  ~~~   ~~~  ~~~  ~~~ 
 ~~~  ~~~  ~~~   ~~~  ~~~  ~~~ 

 dále:

Žhavé téma: Škoditelé ( dříve se jim říkalo prý i záškodníci )
   Také se jim říkává: ,,Ti, kdož podrývají hodnoty života" .   

Došel jsem si k názoru, že Český národ je v područí
bez_Lidskoprávního režimu Ruského, i pro Ruského.

Abychom si rozuměli, nemám naprosto nic proti prostému Lidství, životu, Lidským bytostem, kdekoli na světě, tedy ani v Rusku. Ruský jazyk se mi i od malička líbil, a líbí. I ženy ruské milé. Vím, že i mezi muži Ruskými, jsou dobrá srdce, jako kdekoli na Zemi. Ale nestrpím ve svém životě podporu, či konání porušující Lidskou důstojnost, Lidská práva člověka.
Žel, projevy ve společnosti, i české, sleduji, jsou typu tichého, až mafiozního spolčení se s praktikami takovými,
podrývajíc život sám. A toto pozoruji v chování a projevech režimu Ruského, politického, vůči tamnímu ruskému Lidu,
ale i vůči Lidem ve světě.
Netvrdím, že každý, kdo se tak chová, v naší zemi České, nutně musí to dělat s vědomím tím, svým, že podporuje tuhle zvrhlou
bez_Lidskoprávní Ruskou politiku vůči Lidu. Ale ve výsledku jsou tyhle projevy totožné, a váží na sebe řetězec událostí i budoucích, souznících právě i s režimem politiky bez_Lidsko právní současné Ruské.

Toto lze pozorovat v chování jedinců, kteří i vzájemně tiše i skrytě, spolupracují. Lze je nalézt v různých pozicích v médiích, také coby správce různých portálů, seznamek, sociálních sítí.

Mohlo by se také toto dnešním žargonem nazývat jistou formou šikany bližního, bližních, národa, formou i politiky ,,sociálního nacismu", jak uvádím ve svých textech, a tito záškodníci spolu tiše, skrytě, spolupracují, a to i na úrovních typu moobing, nejen na pracovišti, ale i vzdáleně, přes informační technologie, a s jejich využitím. zaznamenal jsem i nebetyčnou zvrhlost, mediálně, kdy prý ruský režim vyhlásil světu, Evropě, že pro nadvládu nad ní, začal využívat ,,parapsychologie". Přičemž ale, aby tak mohli činit, pak jde o zde uvedený systém pavučiny, vzájemně kooperujících jedinců, skupinek, v té které zemi.

Toto celé utváří v České republice systém Český, který umí v podstatě kohokoli jednak si důkladně i tajně, či rádoby tajně, prolustrovat, ale také i velmi důkladně tiše, skrytě, ve vzájemné kooperaci, i v kooperaci s politikou ,,sociálního nacismu", v podstatě i případně odstřihnout od života..tedy ze společenského života, tedy do ,,sociálního vyloučení"
( tedy do ,,sociální segregace" , což je trestný čin ). 
(A je omyl, či úhybka těch, kdož na venek působí tak, že toto se jedná jen u skupiny ,,nepřizpůsobivých", protože například takto trpí i 60 tisíc bezdomovců, také cca 900 tisíc lidí v exekuci, ti, kterým nezbývá na život, nemohou řádně platit daně, být zaměstnáni ani podnikat, jelikož jim vláda ponechává ,,nula" korun na bankovním účtu, v lepším případě pak částku do cca 9 tisíc, od června 2019 prý s možností až 11500,-korun, ale to stále není částka, ze které by dlužník mohl bydlet, důstojně, v bytě, tudíž i být zaměstnán, a tudíž jde o Likvidaci zadlužených českých občanů ze života, do jejich sociálního vyloučení s bezdomovectvím, se všemi důsledky z toho plynoucími, včetně zdravotních, i s předčasným chřadnutím těla, zdraví, úmrtím.) viz ,,nezabavitelná částka" v mých textech, v článcích dalších, i níže:)
Také velmi rádi tito lidé vytvářejí ten pocit bližním, s pocitem uspokojení vlastního ega, jak jsou důležití, a jak jsou rádoby mocní. Tito Lidé se ani zvrhle nestydí tyhle své praktiky ventilovat různými, i skrytými, i podprahovými, metodami, do éteru médií, ve kterých jsou zaměstnání, či která provozují. Umí vymyslet, a vymýšlejí, množství záškodnických prvků, i psychologických, i psychologicko technologických, kterými se snaží člověku alespoň znepříjemnit život..když už nic jiného neumí, nemohou. Včetně špehování například počítače člověku, mobilu, polohy, i třeba s využitím kamerového systému.
Jsou to jedinci, Lidé, kteří uprostřed svého týmu, i skupinkově, tiše takto i vzdáleně, spolupracují.
Nacházejí se, tito záškodníci, také v české politické scéně. Jsou to ti, kdož se podíleli, a stále podílejí, na níže uvedené legislativě ,,sociálního nacismu" v České republice aktuální, tedy celá politická garnitura od prezidentství Václava Klause, včetně té celé české politické garnitury současné
(vyjma ,,Pirátů", protože ti s tím neměli co do činění, jsou v parlamentní politice noví, a neměli doposud ani příležitost s tím nic moc udělat, i když dávali nějaké návrhy, co vím, na zlepšení situace).

Tak jak Lidé, dobří, a vím, že Vás..nás, je většina, chcete změnit stav věcí české politiky k lepšímu ? K prosperitě ?

Tvrzení, že se naší zemi daří tak skvěle, jak nikdy, myslím, spolehlivě, a doložitelně, vyvracím v níže uvedeném textu, i na jiných místech mého blogu http://www.goldenfriendone.blogspot.com/ kde se zmiňuji o politice sociálního nacismu v naší České republice v současnosti.

Lidé toto si provozujcí, tento druh geroismu, nejsou, jak by si přáli, ,,mocní", ale jsou ,,NEmocní" psychicky, duševně, narušení. A je zde nebezpečí šíření tohoto, jako viru, jako takového mentálního viru.

Doporučuji proto, aby Lidé byli bdělí, koho mají ve svém okolí, a aby nepřehlíželi náznaky výše zmíněného chování Lidí kolem sebe, a řešili to..domluvou, případně i sankcemi, včetně třeba i vyčlenění z kolektivu, či prostě vyhazovem ze zaměstnání, ze středu kolektivu, dokud se daný jedinec nenapraví.

Jinak si můžete, Lidé, psát, na sociálních sítích, naříkat, jak chcete, a nic by se k lepšímu nezměnilo.

Jak vidíte, český národ, (pokud vůbec má ještě být, přežít své vymírání, a nemá být plánovitě tak nahrazen přistěhovalci z Ruska), čeká zřejmě ještě poněkud cesta ,,odplevelení" se..od smýšlení směrem ke geróismu, o kterém píši na svém zdejším blogu, výše uvedeném, v jednom z jeho odkazů, též. 

Myslím, že je na nejvýš vhodné, krom výše zmíněných doporučení, pro možnost uzdravení společnosti, aby co možná nejvíce společnost, Lidé, praktikovali ve svém každodenním životě, tyto dvě techniky:


DISKUTOVÁNÍ V KRUHU s pohledem si vzájemně nikoli do mobilů, ale DO OČÍ v kolektivech ganderově vyvážených

a, i při tom, ale i všude jinde,

DRŽENÍ SE muži se ženami v páru ZA RUCE.

Při setrvání v těchto dvou praktikách, při jejich provozování, myslím, mohou Lidé, společnost, národ, národy, nalézt kouzlo svého UZDRAVENÍ.


 ~~~  ~~~  ~~~   ~~~  ~~~  ~~~ 


 dále:

Jaký je přirozený instinkt novorozence ?
Jeden z nich ?

No přece když mu, jí, do ručičky vložíte prst, spontánně ji sevře, uchopí Vám jej, pevně.

Tento instinkt provází člověka na jisté úrovni celý život.

A tak, Lidé, někteří, se drží s Láskou svou za ruku, za ruce,
jiní pak třeba cigarety, či lahváče.. i třeba od maminky,
nebo násilí, zbraní (ať už v pozitiním obranném smyslu, nebo v negativním teroristicko násilnickém nepřípustném ne_smyslu si)

Prostě, tak to Lidé dělávají.

A tak je, myslím, na nejvýš vhodné, i pro prevenci případných nepokojů, válek na  Zemi, aby vláda česká, ale i vlády světa, zohledňovaly toto tím, že budou Lidem nabízet i krom sankcí a zdražování tabáku, cigaret, alkoholu ( což je dobré pro prevenci vymýcení závislostí na těchto fenoménech), také jiné, Láskou prodchnuté varianty způsobu vyžití,
například výstavbou a udržováním sociálně komunitních center,
(nejen církevních), domovů pro seniory,
s podporou i masívní například i profese žen pečovatelek,
(vládním programem pro ženy z ciziny zde chtějící žít a pracovat, třeba z Ukrajiny, i od jinud, s podporou jim i oborového studia, proškolení, i s kurzem českého jazyka..třeba dvou letého).
S ohledem na stárnoucí českou populaci.

Tak, aby se nikdo pokud možno nemusel cítit osamocen, či sociálně vyloučený, tím frustrován, tedy vždy
i ganderově vyváženě v prostoru života člověka..Lidí.

Ve spolupráci i s příslušnými architekty prostoru,
například znalé i nauky: Feng-shui (voda~vítr)..

Vidíte, milí..že to slovo ,,PROSPERITA" skrývá v sobě mnoho i krásného, i Lásky..
..bez toho..prosperita NENÍ možná..
a bez toho jde o jen iluzi o prosperitě,
která se nutně, tato ,,iluzionitét" projeví reálně v čase,
pokud jí člověk, Lidé, uvěří.

Vidíte, vládo, česká..(nejen česká), že za slovem ,,PROSPERITA"
je také skryto úsilí, činnost, aktivita, SMYSLUPLNÁ,
i radostná ve výsledku Lidem zůčastněným..Lidu, národu.

Nestačí jen ,,si honit, i beze smyslně, HDP".

No, a při tom všem,
si Lidé mohou užívat
kruhů..
..ganderově vyváženě, tantricky..,
..se při tom dívat do očí..
přátelsky, partnersky,

a držet se při tom i v páru,
ženy i muži.., co nejvíce.., za paprsky,
za ruce.viz též například: ,,Tantry za klima"..(řádky poezie)



Přičemž ganderovou vyvážeností NEmám na mysli jen prostý stejný počet žen a mužů, ale matematickým kriteriem této vyváženosti musí být počet žen chtějících se, i intimně, pářit s muži, nejlépe s věkem nižším mužům.. dle harmonie zákonitostí kosmu pokud je stav věku opačný, vztahy se vyčerpávají. Tedy, pokud zde máme,  v České republice altuálně, značnou skupinu obyvatel, občanů, žijících singl, a k mužům z nich nejsou do počtu k páření se prorodinně, partnersky, ženy to také chtějící, skutečně, pak má stát, národ, značný problém. Demografický, i sociální, potažmo i mužům tím postiženým i zdravotně, mentálně. Když muž nedostane do ruky ženskou dlaň, či ňadro.. po čem snívá ?? 
Odpověď 
Jak který.. .
Ale.. myslím, že stavy NElásky už, například i historicky, vedly k poměrně ošklivým projevům,  i válkám. Tedy, počet žen, chtějících se prorodinně, partnersky, pářit s muži, je dobré trvale udržovat mírně naddimenzovaný vůči počtu českých mužů, počtu osamělých mužů, národa, například vládní podporou i jejich, těchto žen, přistěhovalectví na trvalo, do České republiky, chtějí li, budou li chtít. I s podporou jim vzdělávací, bez rozdílu věku včetně vystudovaných absolventek středních a vysokých škol. 

Toto vše má za úkol, před Bohem vláda, politici, o čem zde píši, i každý z nás. Vláda, politici, zde jsou pro zajištění toho, 
aby Lidé měli možnost žít..takto žít.

NEjsou, vláda, politici, proto, aby dusili národ, Lid.  
Takovou vládu,
takové politiky,

Lid, národ,


NEpotřebujeme !!

 ~~~  ~~~  ~~~   ~~~  ~~~  ~~~